Sloep varen met een waanzinnige korting!

Heb jij het al gehoord? We hebben een ongelooflijke sloepenactie die je niet wilt missen! Voor een prijs van slechts €180,- (exclusief brandstofbijdrage en servicekosten van €45) kun je nu een sloep huren Friesland, terwijl de normale prijs €250,- bedraagt. Dat betekent een waanzinnige korting van maar liefst €70!

Duik in de magische wereld van Friesland vanaf de schitterende Friese wateren. Laat je betoveren door de pittoreske wateren rond Drachten of Woudsend en beleef een dag vol ontspanning en avontuur op het water.

Ontdek de voordelen van het varen met een sloep

Met een sloep ben je de kapitein van je eigen schip! Dankzij de wendbaarheid en de boegschroef kun je moeiteloos manoeuvreren en aanleggen, wat je de vrijheid geeft om te gaan waar je wilt. Of je nu met je geliefde een romantische dag op het water wilt doorbrengen of met vrienden een onvergetelijke vaartocht wilt maken, onze sloepen zijn perfect voor elk avontuur. 

Een overvloed aan opties

Onze jachthavens in Drachten en Woudsend* bieden maar liefst 13 verschillende sloepen in 3 verrassende varianten! Van standaard sloepen tot luxueuze exemplaren met alle gemakken aan boord, zoals een koelkast, toilet, wasbak, gaspit en zelfs een tweepersoonsbed! En als je echt wilt gaan voor een meerdaags avontuur**, zijn onze Sloepcabins precies wat je zoekt. Met deze sloepen ben je verzekerd van comfort en luxe tijdens je gehele verblijf.

Sloep huren Friesland

Meer informatie over de verschillende type sloepen, routes en meer kan je hier vinden.

Wacht niet tot het laatste moment! Zorg ervoor dat je gegarandeerd een sloep hebt voor een onvergetelijk avontuur in het voorjaar of de zomer! En vergeet niet, deze speciale aanbieding geldt zelfs tijdens de feestdagen. Wacht niet langer en maak gebruik van onze online boekingskalender of stuur een e-mail naar contact@dedrait.com om jouw sloep te reserveren.

Verover het water en creëer herinneringen die een leven lang meegaan met een onvergetelijk sloepavontuur!

*Kleine selectie van onze sloepen aanwezig

**Voor de meerdaagse verhuur gelden andere tarieven

Copyright © 2024 - Yachtcharter De Drait – Friesland NL & Brandenburg, DE