Uitje voor 2

Wil je je geliefde eens écht goed verrassen? Ga op vaarvakantie! We hebben kleine, knusse boten beschikbaar voor 2 personen (of 4 als je wat meer ruimte wilt), die je op allerlei prachtige plekken in de natuur brengen. Plekken waar je normaal gesproken niet zo snel zou komen. Geniet van de stilte en de ruimte of vaar naar idyllische dorpjes of steden in de omgeving, bijvoorbeeld om samen lekker uit eten te gaan.

Knusse boten

Onze boten zijn geschikt voor 2 tot 14 personen. Kies bijvoorbeeld voor een knusse boot voor 2 personen, zoals de Bravoure 34 cabrio. Deze heeft één cabine en een tweepersoonsbed. Of boek de kleinere Drachtster Sloep Cabin. Wil je wat meer ruimte of zijn jullie met twee stellen? Kies dan bijvoorbeeld voor de Classicline 1300 of de Advantage 42: met meer woonruimte en een ruim achterdek om lekker te zitten en te genieten van een hapje en drankje. In al onze boten zijn koelkasten aanwezig. Jullie kunnen zelf zoveel eten en drinken meenemen als jullie willen.

Vaarbewijs & schipperstraining

Voor het huren van onze boten heb je geen vaarbewijs nodig. Ook vind je genoeg mooie vaarbewijsvrije routes in de omgeving van onze jachthavens in Drachten (Friesland) en Brandenburg (omgeving Berlijn, Duitsland). Hebben jullie beide geen vaarervaring en willen jullie graag wat ervaring opdoen? Dan adviseren we je om in ieder geval één van jullie een schipperstraining vooraf te laten doen. Dit kun je natuurlijk ook doen als je al wel eerder hebt gevaren, maar graag wat extra ervaring wilt opdoen. Meer informatie over de schipperstraining vind je hier.

Online boeken

Op onze pagina: “boot huren” kun je direct zien welke boten op welke periode beschikbaar zijn, voor hoeveel personen de boot geschikt is en wat de bijbehorende tarieven zijn. Je kunt direct online boeken. Wil je een boot huren voor een periode die niet staat weergegeven in de boekingstool of heb je andere vragen? Neem dan contact met ons op.

Copyright © 2024 - Yachtcharter De Drait – Friesland NL & Brandenburg, DE