Bedrijfsuitje op het water

Wil je je collega’s eens op een heel andere manier leren kennen? Ga op vaarvakantie! Door samen het water op te gaan beleef je de ultieme ‘offsite’: vanaf het moment dat je aan boord stapt kom je meteen tot rust. 

De boot, die in een rustig tempo over het water kabbelt, zorgt er namelijk voor dat je niet veel anders kunt dan ontspannen en achterover leunen. Laat de dagelijkse verplichtingen dus maar op het werk: dit is hét moment om lekker te genieten van de rustige, groene omgeving en elkaar tegelijkertijd beter te leren kennen. Wie weet komen jullie zelfs op nieuwe ideeën waar jullie in de waan van de dag nooit opgekomen zouden zijn! Kortom perfecte teambuilding.

De boten

Onze boten zijn geschikt voor 2 tot 14 personen. Je kiest zelf hoeveel privacy jullie willen. Grotere boten, zoals de Impression 1400, hebben bijvoorbeeld 7 cabines. Bovendien hebben deze boten meerdere toiletten en douches aan boord. 

Veel van onze schepen hebben een groot achterdek, waar iedereen gezellig kan zitten en genieten van een hapje en een drankje. Koelkasten zijn aanwezig en jullie kunnen zelf zoveel eten en drinken meenemen als jullie willen. 

Varen jullie liever met meerdere boten tegelijk? Ook dat kan. Neem voor meer informatie en meerdere boten korting even contact met ons op.

Vaarbewijs & schipperstraining

Voor het huren van onze boten heb je geen vaarbewijs nodig. Ook vind je genoeg mooie vaarbewijsvrije routes in de omgeving van onze jachthavens in Drachten (Friesland) en Brandenburg (omgeving Berlijn, Duitsland). Heeft niemand van jullie vaarervaring en willen jullie graag wat ervaring opdoen? Dan adviseren we je om in ieder geval één persoon in de groep een schipperstraining vooraf te laten doen (dit kan natuurlijk ook als groep, om zo de vakantievoorpret nog eerder te laten starten). Meer informatie over de schipperstraining vind je hier.

Boek je bedrijfsuitje online

Op onze pagina: “boot huren” kun je direct zien welke boten op welke periode beschikbaar zijn en wat de bijbehorende tarieven zijn. Tarieven zijn altijd inclusief 21% BTW. Per boot staat weergegeven voor hoeveel personen de boot geschikt is.  Wil je een boot huren voor een periode die niet staat weergegeven in de boekingstool? Of heb je andere vragen? Neem dan even contact met ons op.

Copyright © 2024 - Yachtcharter De Drait – Friesland NL & Brandenburg, DE