Inventarislijsten boten

Heb je binnenkort een vaarvakantie geboekt? Leuk! Op deze pagina laten we je zien welke spullen er al in onze boten liggen. Zo kun je effectief je tassen en koffers pakken. Handig, toch?

Je bekijkt de complete inventarislijst* van onze boten via de links hieronder:

* Onder voorbehoud van wijzigingen

NB: De waterkaarten A Groningen / Drenthe, B Friesland and C Noord-West Overijssel zijn standaard aanwezig op de boten in Drachten. Op de boten in Brandenburg ligt standaard de Berlin-Brandenburg waterkaart. (Dit staat niet altijd op de inventarislijsten aangegeven).

Zoals je ziet zijn al onze boten uitgerust met een complete inventaris voor het aantal personen waarvoor de boot geschikt is. In Brandenburg vind je op alle boten bovendien ook dekens. Jouw gezelschap hoeft daarom alleen nog beddengoed (inclusief een slaapzak of deken als je in Drachten een boot hebt gehuurd) en handdoeken mee te nemen. 

Heb je liever dat wij het beddengoed voor je regelen? Dat kan. Je kunt onder andere beddengoed, maar ook zaken als fietsen en bijbootjes bijhuren. Meer informatie over items en diensten die je extra kunt huren om je vakantie nóg leuker en relaxter te maken vind je hier

Copyright © 2020 - Yachtcharter De Drait