Inventarislijsten huurboten

Heb je binnenkort een vaarvakantie geboekt? Leuk! Op deze pagina laten we je zien welke spullen er al in onze boten liggen. Zo kun je effectief je tassen en koffers pakken. Handig, toch? Je bekijkt de complete inventarislijst * van onze boten via de links hieronder. Let op: De inventarislijst opent in een nieuw venster.

* let op: De inventarislijsten zijn onder voorbehoud van wijzigingen
** Alleen bij het huren van de Kampeersloep voor meerdere dagen

NB: De waterkaarten van Groningen/Drenthe, Friesland en Kop van Overijssel zijn standaard aanwezig op onze boten in Drachten. Op de boten in Brandenburg vind je standaard de Berlin-Brandenburg waterkaart. Op de inventarislijst staat dit niet altijd aangegeven.

Al onze boten zijn uitgerust met een complete inventaris voor het aantal personen waarvoor de boot geschikt is. In Brandenburg vind je op alle boten ook dekens. Jouw gezelschap hoeft daarom alleen nog beddengoed en handdoeken mee te nemen. Vergeet in Drachten je slaapzak of deken niet.

Heb je liever dat wij het beddengoed voor je regelen? Dat kan. Je kunt onder andere beddengoed, maar ook fietsen en bijbootjes bijhuren. Meer informatie over items en diensten die je extra kunt huren om je vakantie nóg leuker en relaxter te maken vind je hier

Copyright © 2021 - Yachtcharter De Drait – Friesland, NL & Brandenburg, DE