Houseboot vakantie op het water

Ga voor een unieke beleving! Ontdek een nieuwe manier van vakantievieren op het water met onze Campi Houseboat!

Breng op een unieke manier tijd door op het water op een van onze Campi 300 Houseboats. Onze Campi’s beschikken niet alleen over alle moderne voorzieningen aan boord, ze zijn duurzaam gebouwd en door de aanwezige zonnepanelen ook bijna geheel zelfvoorzienend. Deze houseboat is ideaal voor een verblijf in de natuur, maar leent zich ook voor een vaartocht tussen verschillende aanlegplaatsen in dorpen en steden.

Indeling

De salon is rondom voorzien van een grote ramenpartij, wat zorgt voor veel lichtinval. Daarnaast beschikt deze over een zithoek met televisie, de stuurstand en een open keuken. Via de openslaande deuren kan het voordek worden bereikt. Achterin bevindt zich naast een tweepersoonsbed met etagebed ook een ruime badkamer. De trap op het achterdek brengt je naar het ruime dakterras, welke is voorzien van een loungeset. De bank in de salon is eenvoudig om te bouwen tot een extra tweepersoonsbed. Door de goede isolatie zijn de Campi Houseboats geschikt om het hele jaar door op te verblijven.

Varen met de Campi Houseboat

Varen combineren met een huiselijk gevoel? Dan is de Campi 300 ideaal. Door de praktische indeling biedt de Campi veel wooncomfort. Met de Campi ontdek je eenvoudig de mooiste aanlegplaatsen in de natuur, waar je heerlijk kunt zwemmen, vissen en ontspannen. Wil je je vaartocht afwisselen met een bezoek aan steden en dorpen? Dan leg je de Campi eenvoudig aan in een van de jachthavens of bij een van de aanlegplaatsen in dorpen en steden.

Overnachting aan boord

De Campi Houseboats zijn niet alleen geschikt voor een vaartocht op het water. De Campi Houseboat is een drijvende studio, die zich door zijn uitstekende isolatie goed leent als overnachtingsaccommodatie. Wil je overnachten aan boord van onze Campi Houseboats? Dat kan! Voor € 45 per persoon per nacht (minimaal 2 personen) kun je aan boord van de Campi overnachten. Wij berekenen per verblijf eenmalig € 35 voor de eindschoonmaak. Meer informatie…

Houseboat vakantie bij De Drait

Yachtcharter De Drait beschikt volgend vaarseizoen over negen Campi 300 Houseboten, waarvan vier in Drachten-Friesland en vijf in Brandenburg-Berlijn. Onze Campi’s zijn te varen zonder vaarbewijs in beide vaargebieden.

Meer informatie en de beschikbaarheid in Friesland: Campi I, Campi II, Campi III en Campi IV of in Brandenburg Campi D-01, Campi D-02, Campi D-03, Campi D-04 en Campi D-05. Of bekijk onze boekingskalender voor een compleet overzicht van onze vloot en de beschikbaarheid.

De Campi beschikt over twee vaste slaapplaatsen en drie extra slaapplaatsen. Nieuwsgiering over welke inventaris de Campi 300 beschikt? Bekijk dan hier de inventarislijst. Wil je je vaarvakantie zo compleet mogelijk beginnen? Je kunt bij ons onder andere beddengoed, fietsen, kano’s en bijboten bij huren. Een compleet overzicht vind je op extra bij te boeken. Ook mag je bij ons je huisdier meenemen aan boord tegen eenmalige schoonmaakkosten van € 45.

Heb je vragen over een overnachting aan boord van de Campi of wil je een Campi boeken? Neem dan contact op met Yachtcharter De Drait.

Aanschaf Campi en Buy & Charter

Ben je geïnteresseerd in de aankoop van een Campi Houseboat? Bekijk dan onze website Drait Yachts voor meer informatie.  Je kan de Campi in Jachthaven De Drait in Drachten op afspraak bezichtigen. Neem voor het plannen van een bezichtiging of voor meer informatie contact met ons op via contact@dedrait.com of via 0512 513276.

Na aanschaf is het mogelijk om de Campi bij ons in de verhuur aan te bieden via het zogeheten Buy & Charter concept. Klik hier voor meer informatie. 

Copyright © 2024 - Yachtcharter De Drait – Friesland NL & Brandenburg, DE