Boek in mei en ontvang 20% korting!

Ontvang 20% korting op Jouw Zomerse Vaaravontuur bij Yachtcharter De Drait!

De zomer nadert snel en dat betekent dat het tijd is om te genieten van de warme zonnestralen en mooie wateren. En wat is een betere manier om dat te doen dan met een ontspannen vaarvakantie? Bij Yachtcharter De Drait zijn we er trots op om jou de perfecte setting te bieden voor een onvergetelijk zomeravontuur op het water.

Boek vóór 31 mei jouw vaarvakantie met korting in juni, juli of augustus en ontvang een exclusieve deal van 20% korting op de huurprijs van onze prachtige schepen. Maar dat is nog niet alles! Deze korting kan worden gecombineerd met andere deals, zoals onze Summer Deals, waardoor je tot wel 30% korting kunt krijgen op jouw droomvakantie.

En laten we eens praten over de bestemmingen die op je wachten. Met onze jachthavens in Drachten, Woudsend (Friesland) en Brandenburg an der Havel (Duitsland), heb je de keuze uit adembenemende vaargebieden die je zullen fascineren met hun schoonheid en diversiteit.

Ons aanbod in Friesland & Duitsland: boekingskalender

Vaargebied Friesland:

Friesland, de provincie van het water, staat bekend om zijn prachtige meren en uitgestrekte vaarten. Met onze basis in Drachten heb je toegang tot een netwerk van waterwegen dat je meeneemt door prachtige landschappen en langs gezellige dorpjes. Vergeet niet te stoppen in gezellige watersportplaatsen zoals Sneek, Woudsend, en Grou, waar je kunt genieten van lokale lekkernijen en de gastvrijheid van de Friezen.

Een hoogtepunt van Friesland is het Nationaal Park De Alde Feanen, een oase van rust en natuurlijke schoonheid die gemakkelijk per boot te verkennen is. Laat je betoveren door de rustige wateren en natuur terwijl je geniet van een heerlijke natuurervaring. Meer informatie over vaargebied Friesland.

Vaargebied Brandenburg an der Havel:

Vanuit onze jachthaven in Brandenburg an der Havel kun je genieten van een unieke mix van bruisende stadsavonturen en prachtige natuurlijke omgevingen. Vaar langs de kronkelende rivier de Havel en ontdek de charmante stadjes en dorpen die langs de oevers liggen. En met de mogelijkheid om de levendige stad Berlijn per boot te verkennen, wordt jouw vaarvakantie gegarandeerd een onvergetelijke ervaring.

Of je nu kiest voor Friesland of Brandenburg an der Havel, bij Yachtcharter De Drait zorgen we ervoor dat jouw zomerse vaaravontuur alles is waar je van gedroomd hebt en meer. Onze vloot van prachtige schepen staat klaar om je te verwelkomen aan boord voor een reis vol ontdekkingen en plezier.

Wacht niet langer en boek vandaag nog jouw zomerse vaarvakantie met korting met Yachtcharter De Drait. Het avontuur wacht op je! Meer informatie over vaargebied Brandenburg.

Vaarvakantie met korting

Voorwaarden vaarvakantie met korting:

  • Korting geldt voor alle boten op alle vestigingen
  • Geldig op alle boeking gemaakt voor 31-05-2024, voor de maanden juni, juli en augustus
  • In combinatie met andere deals tot maximaal 30% korting
  • Korting is niet geldig op de dagverhuur/sloepverhuur. Check hier de speciale sloepen actie

Flexibele Check-in:

Wist je dat het vanaf heden ook mogelijk is om op zaterdag 11.00 uur in te checken en te varen tot vrijdag 09.00 uur voor 95% van de weekprijs. Tevens kan op elke dag (m.u.v. zondag) ingecheckt worden.

Bij Yachtcharter De Drait streven we ernaar om jouw vakantie zo soepel en gemakkelijk mogelijk te maken. Daarom bieden we een flexibele check-in aan, zodat je kunt arriveren op een tijdstip dat het beste bij jouw planning past. Of je nu wilt genieten van een lang weekendje weg of een volle week op het water, wij staan voor je klaar om ervoor te zorgen dat jouw vaarvakantie een succes wordt. Vraag ons naar de mogelijken.

Ons aanbod in Friesland & Duitsland: boekingskalender

Copyright © 2024 - Yachtcharter De Drait – Friesland NL & Brandenburg, DE