Nieuw: Yacht Club de Drait membership

Word nu member van Yacht Club De Drait!

Let op: ligplaatshouders met een jaarabonnement zijn automatisch member van Yacht Club De Drait!

Unieke mogelijkheid voor liefhebbers van watersport en jachthavenactiviteiten. Wordt lid van Yacht Club De Drait en kom in contact met mede clubleden en deel je ervaringen. De Drait Yacht Club is een unieke ontmoetingsplaats aan het water op de jachthaven, waar we verschillende activiteiten organiseren. De ideale plek, want water is altijd in beweging en zorgt voor een rustgevende en inspirerende plek voor ontspanning, werken, of ontmoetingen.

Stel je voor: onder het genot van een bakje verse koffie geniet je op onze jachthaven van het uitzicht over het water. Je installeert je op de kade, op één van de terrassen of in de verwarmde Captain’s Lounge om daar lekker te werken, je hoofd leeg te maken of om andere waterliefhebbers te ontmoeten.

Eten, drinken en overnachten op de jachthaven

Je kunt een hapje eten en drinken in onze vernieuwde Captain’s Lounge met een overdekt terras aan het water. Een fijne plek om na een dag varen tot rust te komen. Wil je graag eens overnachten op de jachthaven? Dat kan, je reserveert een slaapplek aan boord van één van onze schepen voor €72,5 per persoon per nacht (minimaal 2 personen).

Meedoen aan activiteiten en evenementen

Liever wat actiever aan de slag? Huur eens een sloep of jacht. We bieden onze members bijvoorbeeld een 5-ritten sloepenkaart voor €650 (exclusief brandstof en waarborg). Onze jachten verhuren we – mits beschikbaar – tegen dagprijzen. In het hoogseizoen organiseren we bovendien verschillende thema-avonden waaraan je mee kunt doen; zoals een grill avond, steigerborrel, muziekavond, etc. Daarnaast word je regelmatig geïnformeerd over speciale (watersport-)activiteiten en evenementen op onze jachthavens, waar vaak speciale member-voordelen voor gelden.

Prijs

Het lidmaatschap van De Drait Yachtclub kost €100 per jaar per persoon. Een membership bestaat uit de volgende voordelen:

  • Mogelijkheid om deel te nemen aan diverse activiteiten, zoals een steigerborrel met thema’s als kunst, muziek, food, techniek, service, reizen en ga zo maar door…
  • Gebruik ruimte Captains Lounge en terrassen tijdens openingstijden en op afspraak
  • Gratis WIFI
  • Gebruik sanitair
  • Uitnodiging voor evenementen
  • Speciale ‘De Drait member’ aanbiedingen, een 5-ritten sloepenkaart voor €650 (exclusief brandstof en waarborg)

Aanmelden

Wil je lid worden van De Drait Yacht Club? Je bent van harte welkom! Je kunt hiervoor contact met ons opnemen door te mailen naar contact@dedrait.com of bellen naar 0512-513276. We ontmoeten je binnenkort graag op de jachthaven!

Copyright © 2024 - Yachtcharter De Drait – Friesland NL & Brandenburg, DE