Boot Düsseldorf 2023

Düsseldorf, kom gezellig langs!

Wij nodigen je graag uit voor een bezoek aan onze stand op Boot Düsseldorf 21-29 januari 2023. Je vindt onze stand in Hall 14 / F09. Kom gezellig langs voor een bakje koffie! Wij staan voor jullie klaar met informatie over onze prachtige vaarvakanties en luxe motorjachten. Daarnaast hebben we een stand waarin je ons aanbod gebruikte campi’s en buy and charter mogelijkheden kunt vinden. Plattegrond.

5% beurskorting!

Maak jij bij ons op Boot Düsseldorf een boeking voor een leuke vaarvakantie? Dan krijg je van ons 5% beurskorting. Klik hier om ons aanbod alvast te bekijken!

Waardebon met 10% korting

Iemand verrassen met een waardebon voor bijvoorbeeld een dag sloepvaren of een vaartocht met een motorjacht? Koop dan een Yachtcharter De Drait waardebon tussen de € 100 en € 500, 2 jaar geldig. Schaf je deze bij ons op de beurs aan, dan profiteer je ook nog van 10% korting. De waardebon is geldig voor onze vier charterlocaties. Klik hier voor meer informatie.

Investeringsmogelijkheden
Yachtcharter De Drait heeft diverse investeringsmogelijkheden. Wil je eigenaar worden van een eigen boot met de mogelijkheid voor verhuur met rendement, dan heeft Yachtcharter De Drait interessante mogelijkheden zoals houseboten (campi boats), jachten, sloepen.

Campi Boats
Wij zijn officieel dealer voor Campi Boats in Brandenburg en Nederland. bekijk ons doorlopend aanbod van: Demo modellen, occasions en nieuw in aanbouw.

Jachten
Nieuwe jachten en occasions. Wij bieden doorlopend nieuwe en gebruikte jachten aan, zie hiervoor te koop aangeboden occasions Drait Yachts.

Sloepen
Open en SloepCabin nieuw en gebruikt.

Plattegrond Boot Düsseldorf
Copyright © 2024 - Yachtcharter De Drait – Friesland NL & Brandenburg, DE