Onze favoriete fietsroute in Brandenburg

Brandenburg biedt voor ieder wat wils. In de Duitse deelstaat vind je aan de ene kant prachtige natuurgebieden en aan de andere kant de rauwe en cultuurrijke hoofdstad Berlijn. Het bruisende Berlijn is met bijna 3,5 miljoen inwoners een stad waar altijd wel iets te beleven valt. 

Het mooie is: al die verschillende soorten gebieden in Brandenburg kun je uitstekend per boot ontdekken. Zelfs Berlijn, waardoor je zo’n grote metropool eens op een heel andere manier bekijkt.

Varen en fietsen: de perfecte combinatie

Mocht je je ontdekkingstocht in Brandenburg per boot graag eens willen afwisselen met een ander vervoermiddel, dan is fietsen daar een uitstekende manier voor. Bovendien kun je met de fiets soms op plekken komen waar de boot net niet kan komen. Een ideale combinatie dus, varen en fietsen.

Hieronder vind je onze favoriete fietsroute in het vaargebied Brandenburg. De route is 87 kilometer lang en in zo’n 5 uren te fietsen. Het leidt je door het prachtige natuurpark West Havelland. Het startpunt is Haven Rathenow. Klik op de kaart hieronder op het icoontje linksboven voor meer informatie. 

Fietsen aan boord? 

Fietsen zijn gemakkelijk mee te nemen aan boord van onze boten. Je kunt ervoor kiezen om je eigen fietsen mee te nemen, maar het is ook mogelijk om fietsen bij te huren. Wij hebben comfortabele citybikes voor dames, heren en kinderen die we voorafgaand aan je vaarvakantie voor je aan boord plaatsen. Je boekt de fiets(en) hier gemakkelijk bij. 

Copyright © 2024 - Yachtcharter De Drait – Friesland NL & Brandenburg, DE