Open dag Yachtcharter De Drait Woudsend

Kom jij ook gezellig langs op onze open dag Woudsend?

Op 20 april 2024 opent Yachtcharter De Drait haar deuren in Woudsend voor een onvergetelijke open dag. Sinds november 2021 is De Drait Yachting gevestigd op deze mooie locatie in Woudsend. Wil jij ook eens zien hoe onze haven en verhuurvloot in Woudsend er uit zien? Kom langs op onze open dag op zaterdag 20 april. Wij bieden hier een ruim aanbod van 22 boten, van groot tot klein. In Woudsend vind je ook enkele modellen boten die je bijvoorbeeld niet op onze locaties in Drachten en Brandenburg vindt. Laat je inspireren door ons aanbod en ontdek de mogelijkheden voor jouw volgende nautische avontuur. Lees snel verder om te ontdekken wat je zoal in Woudsend tegenkomt en wat je kunt verwachten van deze open dag!

Kom proefvaren!

Ervaar het gevoel van varen op eigen kracht tijdens onze proefvaarten onder begeleiding van onze schippers. Stap aan boord en voel de wind door je haren terwijl je onze jachten test. Het is de perfecte manier om te ontdekken welk jacht het beste bij jouw wensen past.

Profiteer van exclusieve aanbiedingen en kortingen die alleen tijdens de Open Dag Woudsend geldig zijn. Plan je volgende vakantie op het water en bespaar met onze speciale arrangementen.

Wat kun je verwachten van de Open Dag Woudsend:

  • Medewerkers van locatie Woudsend en Drachten voor persoonlijk advies;
  • Rondkijken op onze boten;
  • Koffie/thee met lekkers;
  • Proefvaren samen met onze schippers;
  • Ontdek de omgeving van Woudsend;
  • Buy & Charter opties
  • Verkoop van boten

Locatie: Yachtcharter De Drait Woudsend
Adres: De Zwaan 20, 8551 RK Woudsend (FRL-NL)
Datum: Zaterdag 20 april
Tijd: 12.00 – 17.00 uur

Zien we jou op 20 april bij Yachtcharter De Drait in Woudsend? Meld je hier aan!

Verdere info volgt.

Vloot Woudsend

Kotterjachten

De Kotterjachten zijn afkomstig van jachtbouwer Klompmaker in Woudsend. Typerend voor de kotterjacht is de bouw en de grote mast voor op het schip. Anders dan dat je gewend bent van ‘De Drait’, zijn deze boten ook herkenbaar aan hun vrouwelijke naam. Je vindt de Kotterjacht in verschillende uitvoeringen. De kleinste variant is de Kotterjacht 10.7 waarvan 2 verschillende uitvoeringen zijn: Elaine (4 pers.) en Nicole (2 pers.). Daarna komt de Kotterjacht 12.2. Deze boot is iets groter en hiervan vind je 6 verschillende boten in Woudsend. Jeanette, Michelle, Veroniek en Helena zijn de boten die geschikt zijn voor 4 personen met 2 cabines. Daarnaast heb je nog Antoinette en Victoria, die voor 6 personen geschikt zijn met 3 cabines. De grootste variant is de Kotterjacht 13.5 Ryanne. De Ryanne heeft 4 cabines en is geschikt voor 8 personen. Ideaal voor een grotere familie of voor een vriendengroep. Kortom, de perfecte jacht voor jouw groepsgrootte. 

Monty Bank Trawler 950

Naast de Kotterjachten vind je nog een jacht die van jachtbouwer Klompmaker afkomstig is. Dit is de Monty Bank Trawler 950, beter bekend als Tessa. De Tessa is een unieke, compacte boot met een huiselijke sfeer die plaats biedt voor 2 personen. Door de geringe doorvaarthoogte kun je met deze boot ook de kleinere kanalen bevaren en hiermee kun je zelfs de Elfstedenroute op het water afleggen. Tessa wacht op jullie, ze is de perfecte metgezel voor een romantisch uitje. Laat je betoveren door de charme van het kleine bootleven voor twee!

Classicline 1300

De Classicline is een van de bekende modellen van De Drait. Waar deze boten voorheen vanaf Drachten voeren, vind je deze boten nu in Woudsend. Waan je in luxe en ruimte op het water met de Classicline 1300. De Drait 52 is uitermate geschikt voor 2 stellen of een familie van 4 personen. Deze boot beschikt over 2 ruime slaapkamers met elk een eigen badkamer. De Drait 39 en de Drait 50 zijn beide net zo ruim als de Drait 52, maar hebben 1 slaapkamer meer en bieden plaats voor elk 6 personen. Bij de Classiclines is de salon een uitnodigende plek om te genieten van gezelschap met een panoramisch uitzicht op het water om je heen. Hier komen luxe en ruimte samen voor een onvergetelijke reis op het water. 

Advantage 42

De Advantage 42 vind je in 2 verschillende uitvoeringen: De Drait 77 (8 pers.) en de Drait 79 (4 pers.). Bij dit model komen ruimte, comfort en de indrukwekkende vaareigenschappen samen voor een ongeëvenaarde nautische ervaring. 

Deluxe 42

Dit model ken je wellicht van onze vloot in Brandenburg. Vanaf seizoen 2024 vind je ook een Deluxe 42 in Woudsend! De Drait 116 is de boot met de grootste capaciteit in Woudsend, namelijk voor 8+2 personen. De royale cabines en ruime salon zijn ontworpen met het oog op luxe, waardoor jij en je gasten zich direct thuis voelen op het water.

Renal 36

De Renal is een geliefde klassieker bij de Drait. Zo ken je wellicht de Renal 50, Renal 45, Renal 40 of de Renal 36. Van dit laatste model hebben we sinds dit seizoen ook een variant in Woudsend beschikbaar, namelijk de Drait 104. Dit is een comfortabele boot voor 6 personen die van alle gemakken is voorzien. 

Bravoure 34

Ook de Bravoure is een klassiek model van de Drait in verschillende uitvoeringen. Dit jaar vind je ook de Bravoure 34 Drait 82 (2+2 pers.) in onze vloot in Woudsend. Een ruime boot met geringe doorvaarthoogte. De kleine slaaphut onderin biedt nog 2 extra slaapplaatsen.  

Sloep Cabin

De Sloep Cabin is een uitvoering van ons eigen model: De Drachtster Sloep. Deze sloep van 7,50 meter is voorzien van een kleine opbouw, waardoor je een kleine cabine krijgt waar je ultiem kan genieten met z’n tweeën. De Drait 155 maakt in 2024 zijn intrede in Woudsend en ligt klaar om jou langs de mooiste plekjes van Friesland te laten varen.

Campi 400

Ken je de Campi Houseboat al? Deze Houseboats vind je ook in Drachten en Brandenburg an der Havel. In Woudsend ligt de Campi 400-V. Dit is de enige huisboot in Woudsend en heeft een capaciteit van 2 + 4 personen. De boot heeft een slaapkamer met 2-persoonsbed, een slaapkamer met een 2-persoonsslaapbank en een 2-persoonsslaapbank in de woonkamer. De grote raampartij zorgt voor veel lichtinval van deze modern ingerichte houseboat. 

Drachtstersloep 750

Zoals al eerder benoemd, is de Drachtster Sloep ons eigen ontworpen model. Naast een cabin variant hebben we ook een open variant die plaats biedt voor 12 personen. De Salsa Sloep vind je in Woudsend en deze sloep is uitsluitend bedoeld voor dagverhuur en is beschikbaar van maandag tot en met vrijdag. Ideaal voor een dagtochtje over het Heegermeer of richting het Sneekermeer.

Copyright © 2024 - Yachtcharter De Drait – Friesland NL & Brandenburg, DE