Vaar het voorjaar tegemoet met 30% korting

Voorjaarskorting nu verlengd tot en met 31 mei!!!

Ben jij die vroege vogel die in maart, april of mei al wil genieten van een heerlijke vaartocht op het water?
Stap aan boord van onze luxe motorjachten en houseboats en laat het voorjaar je betoveren op de schilderachtige wateren van Friesland en Duitsland. Het voordeel is dat het in het voorjaar nog lekker rustig is op het water, waardoor je optimaal geniet van de rust, de natuur en het voorjaarsweer. En wij maken jouw vaartocht nu nog leuker met een fantastische kortingsactie! Je boekt nu jouw voorjaarsvaartocht met een korting van 30%. Deze korting is geldig op al onze motorboten en houseboats*. Lees snel verder voor de mogelijkheden voor het varen in het voorjaar in Drachten, Woudsend en Brandenburg an der Havel. En boek nu voor het ultieme voorjaarsavontuur op het water.

Bekijk hier hoe adembenemend mooi het is om te varen in het voorjaar ! 📽️

Voorjaarsvaren in Friesland

Zodra het mooie weer aanbreekt, zijn de mensen in Friesland en van daarbuiten alweer snel op het water te vinden. Meerdere havens zijn het gehele jaar door geopend, waardoor je ook in de winter en in het voorjaar hier kan aanleggen. De brugbediening draait vanaf 23 maart alweer op volle toeren. Maar ook voor 23 maart kun je prima een mooie vaartocht maken. Je kan een grote route afleggen zonder dat je bruggen hoeft te passeren. Wist je dat je bijvoorbeeld van onze locatie in Woudsend naar onze locatie in Drachten kan varen (en omgekeerd) zonder enig obstakel? Onderweg kom je langs de watersportdorpen zoals Heeg, Woudsend, Terherne en Grou. Enkele meren, zoals het Heegermeer, het Tjeukemeer en het Sneekermeer, zijn ook in deze tijd van het jaar bevaarbaar. Genoeg mogelijkheden om een weekend, midweek, week of langere periode te genieten van het voorjaar op het water. Stuur jouw boekingsaanvraag via contact@dedrait.com en vraag naar de mogelijkheden en beschikbaarheid.

Voorjaarsvaren in Brandenburg an der Havel

In Brandenburg an der Havel begint het vaarseizoen op 1 april. Vanaf 1 april worden de sluizen weer bediend en zijn de havens en de voorzieningen weer bereikbaar en geopend voor alle watersporters. In april beginnen de temperaturen weer op te lopen en het zonnetje schijnt weer vaker. Een goede reden om lekker het water op te gaan en te genieten van het voorjaar. Je kan richting Berlijn varen en deze mooie stad bezoeken, of je geniet van de rust en de ontwakende natuur die het gebied rondom de rivier de Havel te bieden heeft. 

Benieuwd naar de beschikbaarheid en de mogelijkheden? Check onze online-boekingskalender of stuur je boekingsaanvraag naar contact@dedrait.com.

Actievoorwaarden:
*Geldig op alle boekingen met de check-in t/m vrijdag 31-05-2024;
*Korting kan oplopen tot maximaal 30%;
*Niet geldig in combinatie met andere acties en aanbiedingen;
*Voorjaarskorting is niet geldig op de dagverhuur/sloepverhuur. Check hier de speciale sloepen actie.

Copyright © 2024 - Yachtcharter De Drait – Friesland NL & Brandenburg, DE