Denk eens aan een vaarvakantie en zoek de ruimte

Op zoek naar een andere manier van vakantievieren? Denk dan eens aan een vaarvakantie en geniet van de rust en ruimte in een van onze vaargebieden.

Yachtcharter De Drait heeft een fantastische vloot in Drachten-Friesland en Brandenburg-Berlijn met een grote diversiteit aan mogelijkheden. Wil je bijvoorbeeld eens een motorboot huren, maar weet je niet welke boot je moet kiezen? Laat je dan verrassen door de verscheidenheid in onze vloot: van het huren van een sloep voor een romantische vaartocht voor twee tot het huren van een boot met 7 hutten. Daarnaast bieden wij voor diegene die wil ontspannen, geen lange vaartocht wil maken en bijvoorbeeld heerlijk wil vissen diverse houseboats. Je vindt het overzicht van onze vloot in onze boekingskalender of doe je aanvraag eenvoudig via onze zoek en boekfunctie.

Bij het huren van een boot kies je voor een veilige vakantie in natuurrijk Friesland of Brandenburg (Duitsland). Naast het aanleggen in jachthavens of stads- en dorpscentra kun je ook kiezen voor het aanleggen in de vrije natuur. Onze vaargebieden kennen veel ruimte, waardoor je voldoende afstand kan houden tot andere watersporters. Het huren van een boot is de ideale manier om authentiek Friesland of natuurrijk Brandenburg te ontdekken.

Een verblijf aan boord kun je eenvoudig combineren met wandelen, fietsen, sporten, vissen of gewoon lekker ontspannen. Ook al ben je dichtbij huis, zo waan je je toch in een hele andere wereld.

Op vaarvakantie, maar weinig ervaring? Geen probleem!

Heb je weinig ervaring met het varen van een motorboot? Je hoeft je geen zorgen te maken. Wij helpen je graag op weg. Voor vertrek zorgen wij dat je vertrouwd op pad kan. Je kunt je vragen eenvoudig stellen aan onze ervaren medewerkers per mail of telefoon. Of bestel een waterkaart om alvast thuis je route te plannen. Daarnaast ontvang je van onze ervaren instructeurs voor vertrek een uitleg over onder andere de boot, de besturing, routes, enzovoort.

Boek een vakantie in 2021 en profiteer van onze vaargarantie

Heb je vanwege het coronavirus twijfels bij het boeken van je volgende vakantie? Bij ons is dat niet nodig. Wanneer je bij ons voor 1 februari 2021 een boot boekt met een vertrekdatum in het jaar 2021 profiteer je automatisch van onze vaargarantie. Dit betekent dat wij bij het boeken van een boot slechts een aanbetaling vragen van 15%. Wanneer je vanwege de pandemie niet kunt varen, dan kun je zonder kosten je vakantie gratis omboeken. Tevens profiteer je tot en met 31 januari 2021 van onze 5% vroegboekkorting over de huursom. Lees hier meer over onze vaargarantie en vroegboekkorting.

Vragen of contact opnemen

Heb je vragen over bijvoorbeeld een van de boten in onze vloot of wil je hulp bij het vinden van je passende boot? Neem dan contact met ons op via contact@dedrait.com of +31512 513276. Wij helpen je graag. Ook in de wintermaanden zijn wij geopend!

Vanaf januari bieden wij enkele investeringsmogelijkheden in een Campi Houseboat. Op onze website Drait Yachts lees je hierover meer.

Tot ziens op het water,
Team Yachtcharter De Drait Drachten & Brandeburg

Copyright © 2024 - Yachtcharter De Drait – Friesland NL & Brandenburg, DE