Vaarroutes in Brandenburg

Vaargebied Brandenburg

Met meer dan 3000 meren en 33000 kilometer aan kanalen en rivieren is Brandenburg de regio met diverse mogelijkheden. Met een motorboot vaart u eenvoudig over de rustige meren en kronkelende rivieren. Onderweg vaart u langs indrukwekkende paleizen en parken die de omgeving Brandenburg-Berlin rijk is. De waterkwaliteit belooft steevast waterpret. Brandenburg an der Havel ligt direct aan een waterwegenkruispunt. Vanaf hier kunt u over de rivieren de Elbe en Oder varen, maar u kunt ook kiezen om over de Havel te varen en te genieten van de ongerepte natuur. Bent u watersportliefhebber en houdt u van cultuur, wereldberoemde bezienswaardigheden en ongerepte natuur? Dan is de regio Brandenburg-Berlijn de ideale regio om ontdekt te worden.

 

Vaarroutes in Brandenburg   Vaarroutes in Brandenburg   Vaarroutes in Brandenburg   Vaarroutes in Brandenburg

Kaart vaarroutes in Brandenburg

Bekijk hieronder alle routes die in de regio Brandenburg-Berlin te varen zijn. De routes zijn ingedeeld in week, midweek en weekend. Tevens vindt u alle bezienswaardigheden van de regio. Zo kunt u precies zien wat u tijdens uw vakantie kunt ondernemen. Klik hieronder op het icoont dat links naast ‘Brandenburg bezienswaardigheden’ staat voor de legenda.

 

 

Deze pagina is nog onder constructie. Vooralsnog is de Nederlandse versie van de kaart onder constructie. Benieuwd naar de vloot in Brandenburg? Klik dan hier voor onze vloot.