Nieuwe website Yachtcharter De Drait

Nieuwe website Yachtcharter De Drait

De afgelopen maanden is door ons marketingteam gewerkt om naast het nieuwe verhuurmagazine ook de nieuwe website te kunnen lanceren. De website biedt naast informatie over het huren van een boot ook informatie over beide vaargebieden en -routes. Tevens biedt de website de mogelijkheid tot online boeken. Dit kan zowel via de zoek en boekfunctie op de homepage als via de vlootpresentatie

Yachtcharter De Drait

Yachtcharter De Drait biedt al meer dan 35 jaar vaarvakanties in de mooiste merengebieden van Europa. Zo wordt vanuit Jachthaven De Drait in Drachten diverse motorboten verhuurd. Hier genieten vele terugkerende watersporters van hun vakantie en vertrouwen zij op onze service. Sinds 2008 biedt de vestiging in Brandenburg de mogelijkheid om dit opkomende watersportgebied per boot te ontdekken. Deze paradijselijke omgeving biedt de mogelijkheid tot een unieke vaartocht met veel natuur en cultuur. Begin 2017 is de vloot van Yachtcharter De Drait in Friesland uitgebreid. Toen is de vloot uitgebreid met de zestien jachten vanuit de vloot van Skipper Club Charter uit IJlst. De totale vloot, inclusief dagverhuur, bestaat nu uit 80 sloepen en jachten. 

Nieuwe website

Naast de verhuur- en vlootinformatie geeft de website ook allerlei reisinformatie. Zo staat hier informatie over brugopeningstijden, vaarregels en diverse highlights. Zo wordt informatie geboden over Leeuwarden als Culturele Hoofdstad van 2018. Tevens staan diverse watersportevenementen in Friesland en Brandenburg. Hiermee wil Yachtcharter De Drait gasten niet alleen een boot verhuren, maar een complete watersportbeleving aanbieden. De komende tijd zal de website nog verder worden uitgebreid met reisinspiratie.

 

Naast Yachtcharter De Drait biedt De Drait ook een eigen jachthaven met ruim 650 ligplaatsen, overdekte schiphuizen, winterstalling en service en onderhoud. Met de eigen lijn Drait Yachts biedt De Drait ook de mogelijkheid tot het kopen van een eigen jacht.